BEVALLEN  MET  EIGEN  WIJSHEID

La Fuente is een praktijk waar je terecht kunt vanaf de zwangerschapswens tot ver na de geboorte van jullie kind(eren). Het is een praktijk met als basis een vroedvrouwpraktijk. Hier staan persoonlijke begeleiding, ruimte voor je gevoel en het krijgen van vertrouwen centraal. De praktijk heeft veel ervaring met waterbevallingen en ziet de geboorte niet als een los proces, maar als een belangrijke gebeurtenis in jullie leven.

 

25 juni 2016

Jubileum La Fuente 12,5 jaar!

Een impressie van alle (oud) cliënten van de dag in 1 minuut:

 

 

 

Een vrouw wil ik steunen in haar kracht, begeleiden in haar proces en in relatie met haar partner en hun kind. Voor mij is het daarom heel belangrijk om elkaar te leren kennen en weten waar jullie op dit moment bewegen in jullie leven. Denk aan je jeugd, je relatie, seksualiteit, ouders worden enzovoort. Alle gevoelens beïnvloeden de zwangerschap en de bevalling. Het is heel fijn om daar open in te zijn naar elkaar en zo samen naar de bevalling toe te werken.

 

Ik werk vanuit Arnhem en begeleid mensen in een straal van 30 minuten rijden rondom Arnhem (ook Uden, Cuijk, Veenendaal, Zutphen, Deventer).

 

 

La Fuente is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse beroepsvereniging van Verloskundigen

en het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.

  

 

 

Ondersteun het behoud van keuzevrijheid voor zwangeren en teken de petitie:

https://noodalarmgeboortezorg.nl/defhandler.ashx?lan=nl&file=

 

Wil je in contact komen met andere ouders van La Fuente?

Meld je aan op de besloten facebook groep: