Vroedvrouwpraktijk

La Fuente is een kleine, persoonlijke vroedvrouwpraktijk met veel aandacht en tijd voor ieders persoonlijke wensen. De praktijk begeleidt de medische kant van zwangerschap, bevalling en kraambed, de gevoelens die boven kunnen komen tijdens deze periode, de (veranderende) relaties van jullie als partners en vriendschappen/familie en inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, slapen, natuurlijke verzorging, dragen van de baby en ouderschap.

La Fuente is gespecialiseerd in waterbevallingen.

 

Kijk bij Tarieven voor de eigen bijdrage.


Achtergrond

Ik ben Jooske van Rijssel. Vroedvrouw en spiritueel werker. En moeder van 3 dochters.
In 2000 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw in Amsterdam. Daarna heb ik diverse cursussen gevolgd zoals ayurvedische massage en natuurgeneeskunde voor verloskundigen. In 2008 heb ik de 4 jarige beroepsopleiding spiritueel werker afgerond.
Ik ben door vele lagen van mezelf heen gegaan. Ik kom er steeds meer achter dat contact met mezelf de belangrijkste graadmeter is om te zien hoe het met me gaat. Vanuit deze basis werk ik.


 Mijn 3 dochters Rossa (2002), Kiri (2005) en Freia (2010).


Ik heb een vroedvrouwpraktijk aan huis. Een praktijk waar ruimte is voor jezelf. Ik begeleid vrouwen en mannen tijdens de zwangerschap, geboorte en daarna. Ik begeleid als vroedvrouw en als mens.
Ik zie de zwangerschap als ingang om naar binnen te kijken. Om te voelen wat er geraakt wordt door de zwangerschap. Ik vind het belangrijk om jullie als geheel te zien, niet als zwangere of partner. Ik begeleid de zwangerschap, de gevoelens die er in het moment zijn, jullie relatie, de bevalling en kraambed en verder alles wat voor jullie belangrijk is.
Ik kijk wat nodig is om een brug te slaan tussen je hoofd, je hart en je buik. Je kracht en je kwetsbaarheid. Je liefde en je angst. Als vrouw en als man. Als moeder en als vader. Als kind en als ouder. Je bent een mens. Met alles wat er in het moment speelt.

 

Praktisch

 

Ik werk in een straal van 30 minuten rijden rondom Arnhem. Door de specifieke en persoonlijke zorg is er niet alleen in Arnhem, maar ook daarbuiten vraag naar begeleiding. In overleg kunnen we kijken hoe we de begeleiding vorm kunnen geven en/of de afstand overbrugbaar is.

 

Zowel de controles in de zwangerschap, de bevalling als het kraambed kan via de praktijk plaats vinden. Voor mensen buiten de regio Arnhem is het nodig een achterwacht te regelen in de eigen woonplaats voor geval van nood. Van deze achterwacht wordt zelden gebruik gemaakt. In overleg kan ik uitleggen hoe je dit kunt regelen.

Eventueel is een kennismakingsgesprek mogelijk.

 

 

Voor vragen of een afspraak zie contact.