Tarieven

  De reguliere verloskundige zorg, zoals deze in Nederland gegeven wordt, valt binnen het basispakket van elke zorgverzekering*. Hierin zit ook een stuk coaching.

  Naast de opleiding tot verloskundige, heb ik de 4 jarige beroepsopleiding Spiritueel Werker afgerond.

   

  De 1e jaren van mijn carriere heb ik bij verschillende reguliere verloskundigenpraktijken gewerkt en daarbij miste ik extra tijd om mensen goed te leren kennen en te kunnen begeleiden. Dat is de reden dat ik besloten heb mijn praktijk anders in te richten. Dit houdt in dat ik de ruimte creëer om extra coaching te kunnen geven op maat. Deze coaching stem ik af op jullie behoeften en vragen.

   

  Voor deze extra coaching vraag ik een aparte vergoeding.

  Hieronder staat beschreven over welke bedragen het gaat. Dit gedeelte wordt rechtstreeks aan je/jullie gefactureerd en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

   

  Mocht dit, om welke reden ook, niet goed voelen; bespreek het. Voor mij is de basis dat de uitwisseling van geld en zorg voor iedereen kloppend is.

  Extra coaching tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed

   

   

   

   

  Zwangerschap €250,-

  Bevalling €400,-

  Kraambed €100,-

  Totaal:

  € 750,-

       

   

  Optioneel

   

  ∞ Placenta drogen en capsuleren

   

  € 150,-

   

   

  ∞ Placenta tinctuur

  € 15,-

   

   

     

   

  Na het afsluiten van het kraambed

   

  ∞ Ouderschaps consult

   

  € 60,-/h

   

   

  De standaard begeleiding is voor de totale begeleiding vanaf het begin van de zwangerschap. Indien je tijdens de zwangerschap over stapt van een andere praktijk, dan geldt een korting voor het tarief van de zwangerschap.

   

  * Conform de richtlijnen van de zorgverzekeraars heeft iedere verzekerde recht op basis verloskundige zorg. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust Contact met mij op.

   

  Coaching en placenta preparatie zijn inclusief 21% BTW.